Průzkum k získání názorů na vnímání naší MŠ

Vážení rodiče, informujeme Vás, že v rámci projektu MAP ORP Kopřivnice II rozjíždíme průzkum k získání názorů na vnímání našich škol ze strany rodičovské veřejnosti. Výsledky nám pomohou zmapovat současnou situaci na všech školách na Kopřivnicku a Příborsku a budou využity pro plánování udržení kvality a rozvoje v oblasti školství a vzdělávání.

Vážení rodiče,

informujeme Vás, že v rámci projektu MAP ORP Kopřivnice II rozjíždíme průzkum k získání názorů na vnímání našich škol ze strany rodičovské veřejnosti. Výsledky nám pomohou zmapovat současnou situaci na všech školách na Kopřivnicku a Příborsku a budou využity pro plánování udržení kvality a rozvoje v oblasti školství a vzdělávání.

Dotazník je anonymní, pouze s uvedením školy, za kterou budete poskytovat svůj názor a můžete jej využít v elektronické formě na www.koprivnice.cz/dotaznik,
nebo ve formě vytištěného dokumentu, který bude k dispozici na všech školách na Kopřivnicku. Zde také tištěné vyplněné dotazníky můžete odevzdat zpět.
Sběr dat bude probíhat do 15. února 2019.

Pokud máte více dětí, které navštěvují různé školy, vyplňte prosím dotazník za každou školu zvlášť, případně ohodnoťte alespoň jednu školu.

Ceníme si spolupráce s vámi a děkujeme za vyjádřené názory.

Plakát ke stažení

27.01.2019 Kategorie: MŠ Frenštátská